Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

Camera video wireless wi-fi Googo IOS si Android

Comanda ACUM camera video wireless wi-fi Googo IOS si Android la cel  mai bun pret pe Detectormicrofon.com . Vizualizare direct pe telefonul mobil si posibilitate de inregistrare .

Cod produs intern : GooGo

Livrare IMEDIATA !!!

455,00 RON

Reducere 396,00 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

Camera spy video wireless GooGo pentru supraveghere si monitorizare direct de pe telefonul dumneavoastra mobil sau pe tableta . Software-ul care o insoteste este testat si declarat compatibil pentru mai multe sisteme de operare in special ANDROID si IOS folosite cu precadere de smartphone-urilor si tabletele de pe piata. Ansamblul camera – software GooGo a primit ok-ul si de la Android Market si App Store si poate fi oricand descarcat gratuit .

 

Aceasta este prima camera video compatibila cu Android si IOS ceea  ce o face extrem de cautata de utilizatorii de pretutindeni. Camera Googo nu trebuie conectata individual la vreo alta retea de internet cu router din spatiul in care este folosita. Pe langa functia de vizualizare in timp real , inregistrare video cu sunet sincronizat are si functia fotografiere .

Mini camera video este integrata intr-un suport culisant ce va permite sa setati dumneavoastra cat de mult vreti sa se vada din camera .

 

Pentru utilizarea camerei NU este nevoie de un router wireless , telefonul si camera GooGo se pot conecta de la o distanta de 100 de metri in camp liber sau de la 30 de metri prin pereti .

Este utila la supravegherea diferitelor incaperi  si situatii:

 

Copii in timp ce dorm sau se joaca in camera lor

Biroul in lipsa dvs

Batranii si persoanele cu dizabilitati din preajma dvs

Animalele de companie

Diverse camere din casa pentru a monitoriza menajera, bona

Masina , etc

 

Aceasta camera video spion este portabila si poate fi pozitionata cu usurinta in toate locurile de interes, nu emite radiatii, consumul de energie este foarte mic, are un design inovativ si parametri tehnici corelati perfect cu modul de utilizare.

Camera are 3 mega pixeli
Perioada  de utilizare dupa incarcare este de 4 ore si functioneaza si atunci cand se incarca .

Contine un acumulator reincarcabil la priza .

Vine insotita de software propriu GOOGO in APPSTORE  si PLAY STORE  
Aria de functionare este cuprinsa intre 30 – 100 m in functie de deschiderea spatiului in care va aflati .

 

Garantie 24 de luni .

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |