Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

Ceas cu radio microfon gsm mascat, cu activare la voce CRAKAICE108VA

Cauta cel mai nou model de Ceas cu radio microfon gsm mascat, cu activare la voce CRAKAICE108VA .Verifica oferta de microfoane GSM spy la cel mai mic pret pe Detectormicrofon.com
Cod produs intern : CRAKAICE108VA

Livrare IMEDIATA !!!

778,00 RON

Reducere 608,00 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

Ceas cu radio functional dotat cu mini microfon spy gsm. Puteti asculta de pe telefonul dumneavoastra tot ce se vorbeste intr-o incapere de 25-30 de metri patrati, doar sunand de oriunde v-ati afla  . Model CRAKAICE108VA

Functia de detectie vocala cu care este dotat modulul spion din ceas va permite sa fiti atentionat (sunat de microfon )  atunci cand in incaperea in care se afla microfonul incepe sa se vorbeasca  . In acest fel veti economisi timp si veti asculta doar momentele cu adevarat importante . Functia speciala de detectare a sunetelor  este activabila/dezactivabila  de la distanta prin sms-uri de comanda si poate fi comutata de cate ori doriti .

Ceea ce face special acest model de ceas cu radio este faptul ca introducerea cartelei in microfon se face prin desfacerea  suruburilor de la capacul ceasului   ... deci nimeni nu va vedea locul cartelei GSM  ...camuflaj perfect pentru un microfon spion  .

Exemple de situatii in care poate fi utilizat microfonul spion camuflat in ceas cu radio   cu microfon gsm  spion :

Monitorizarea audio a bonei cat timp sunteti plecat de acasa
Monitorizarea angajatilor
Supravegherea partenerului banui de infidelitate 
Monitorizarea discreta a copiilor 
Obtinerea dovezilor audio
Supravegherea batranilor sau a persoanelor cu dizabilitati

De retinut :

Dispozitiv de ascultare foarte usor de utilizat, permitandu-va sa ascultati ce se intampla in lipsa dumneavoastra in camera in care este amplasata ceas cu radio   . 

Prin simpla apelare de pe propriul telefon veti putea asculta in timp real ce se discuta in proximitatea ceasului cu microfon spion ambiental .

Functia de baza a ceasului  , NU este deloc influentata de microfonul spy  integrat ,toate functiile ramanand nealterate  .

Daca telefonul dumneavoastra permite  functia  de inregistrare a apelurilor , puteti stoca toate inregistrarile pentru a le folosi ca si dovezi .

 

  Functii spion :

  • ascultare in timp real de oriunde din lume de pe telefon ( fara limita de distanta )
  • sensibilitate ridicata – microfon clar
  • functie de detectie vocala

 

  Cum utilizam microfonul ascuns in ceas      ?

Se desurubeaza capacul ceasului

Se introduce in modulul spion  o cartela GSM din orice retea de telefonie  (Vodafone, Telekom , Orange , abonament sau prepay ).

Dupa circa 2 minute puteti suna pe numarul asociat cartelei introduse in ceas , acesta va raspunde in mod automat si puteti asculta tot ce se vorbeste in respectiva camera .


Concluzie  :


Functia de monitorizare GSM a dispozitivului NU  este dependenta de conectarea la o sursa de curent, avand si o baterie interna si astfel poate sa functioneze pana la 4 ore si cand nu este bagata in priza ori in timpul unei pene de curent.

Specificatii tehnice microfon spy  in ceas cu radio   :


-Functioneaza cu orice cartela GSM (Orange , Telekom , Vodafone ) 
-Acumulator incorporat Li-polimer de 300 mAh 
-Frecventa 800/900/1800 MHz(functioneaza in majoritatea tarilor )
-Timp de functionare: nelimitat conectat la priza ,  3-4 ore in pana de curent  (acumulator intern reincarcabil Lityum )


La cerere putem integra mini modulul spy gsm in orice ceas cu radio  pentru a se potrivi perfect situatiei dumenavoastra .


Perioada media de utilizare este de 5 ani . Perioda de garantie este de 12 luni .

 
Nu utilizati echipamentul in scopuri ilegale .

Coletul contine :

- microfon gsm spion CRAKAICE108VA

-Manualul de utilizare in limba romana

-Certificat de garantie

 

Producator Tehnics Engineering

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |