Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

Dispozitiv profesional de schimbare a vocii la telefon ASV89543

Testeaza ACUM dispozitiv profesional de schimbare a vocii la telefon ASV89543 disponibil pe detectormicrofon.com . Cea mai variata gama sisteme spion pentru schimbare voce la telefon .

Cod produs intern : ASV89543

Livrare IMEDIATA !!!

596,00 RON

Reducere 546,00 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

Cel mai nou si performant aparat de schimbare a vocii la telefon, proiectat de un inginer american, cu rezultate remarcabile. Vocea emisa poate fi modulata si pe sexul opus vorbitorului. De exemplu o voce barbateasca sa sune la telefon, exact ca o voce de femeie, clar,  fara sunete de fundal si de nerecunoscut.

Dispozitivul de schimbare a vocii la telefon functioneaza cu o baterie de 9 V si vine intr-o cutie ce il poate si depozita pe parcursul timpului. El se preteaza oricarui tip de telefon mobil sau fix.

 

Metoda de utilizare presupune atasarea unui cuplaj pe zona cu microfon a telefonului, mai exact regiunea inferioara, destinata vorbirii. Este foarte important ca acest cuplaj sa se faca perfect, de aceea el va avea si o banda de fixare in jurul telefonului.

 

Aparatul de schimbare a vocii la telefon are un buton cu care puteti selecta 16 transformari diferite ale vocii. La 0 se va auzi vocea dumneavoastra reala.

 

Pentru a face testele inainte de a folosi acest echipament in convorbiri, puteti proceda astfel:

Puneti cuplajul in dreptul urechii dumneavoastra si vorbiti in fata microfonului situat pe partea din fata a dispozitivului.

Selectorul poate fi la gradatia 0 pentru prima fraza si apoi il veti roti spre dreapta sau spre stanga in functie de cum doriti sa se transforme vocea.  Sub zero sunt 7 tipuri de voci feminine iar peste treapta 0 , 8 tipuri de voci masculine.

Alegeti vocea care poate reda cel mai bine mesajul dorit!

Doar primele doua trepte vor deghiza vocea intr-un mod natural, urmatoarele o vor transforma intr-o maniera comica sau inspaimantatoare(voce foarte subtire-voce foarte groasa).

In momentul in care veti folosi dispozitivul pentru a va schimba vocea intr-o convorbire aveti grija doar sa vorbiti in dispozitiv si nu direct in telefon. Atentie sporita atunci cand tineti telefonul in dreptul urechii, pentru a asculta ce va raspunde interlocutorul, sa nu vorbiti spre telefon.

Dimensiuni dispozitiv: 15*6*3 cm

Nu are incluse bateriile.

 

Garantie Aparat de schimbare a vocii la telefon – 1 an

 

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |