Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

GPS Tracker Bluetooth 4.0 – aparat anti-pierdere BiTracing 4.0

Cumpara GPS Tracker Bluetooth 4.0 – aparat anti-pierdere BiTracing 4.0 .Garantat cel mai mic pret . Vezi promotiile de azi de la detectormicrofon.com
Cod produs intern : BiTracing4.0

Livrare IMEDIATA !!!

155,00 RON

Reducere 105,00 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

BiTracing 4.0 este un minidispozitiv inteligent ce utilizeaza tehnologia Bluetooth 4.0 pentru a crea o arie de localizare intre dispozitiv si telefon pentru lucrurile  ce va intereseaza cel mai mult .

   Atasat la chei , animalului de companie sau bagajului , BiTracing 4.0 va atentioneza sonor si luminos cand va departati la o distanta mai mare de 25 -35 de metri  de acesta , facand practic imposibila pierderea obiectului.

  Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati gratuit aplicatia iTracing si sa imperecheati prin Bluetooth dispozitivul cu  telefonul dumneavoastra !

  Marele avantaj al acestui dispozitiv este faptul ca se poate instala pe aproximativ toate smartphone-urile  de pe piata dar si consumul de energie care este foarte mic pentru un dispozitiv atat de complex !

  Dispozitivul  nu atrage atentia si poate fi chiar un accesoriu dragut pentru cheile sau portofelul  dumneavoastra ,sau chiar agatat de copil  !

  Durata de stand by a dispozitivului este de pana la 6 luni ! Este unul dintre cele mai mici dispozitive cu o autonomie  atat de mare, acest fapt se datorandu-se  integratelor  incorporate de calitate superioara ! Uimitor ! Functioneaza doar cu o baterie CR2032 !

BiTracing 4.0 permite conexiunea simultana la 10 dispozitive cu o singura aplicatie instalata pe telefon sau laptop !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca si exemplu : dumneavoastra puneti unul dintre dispozitive la chei, unul in geanta copilului, unul in portofel . In momentul in care doriti sa aflati unde se afla copilul, unde ati pus cheile sau daca portofelul dumneavoastra este sau nu in masina, puteti MONITORIZA TOATE ACESTE DISPOZITIVE DE PE UN SINGUR TELEFON !!!  Totul este ca o joaca de copii !!

 

In plus este singurul dispozitiv de acest tip de pe piata care printr-o simpla apasare de buton poate declansa functia de inregistrare a telefonului dar si functia de sefie pentru fotografiere !

Exemple de situatii de utilizare BiTracing 4.0 Bluetooth 4.0  :

  • -          Atasat copilului sau animalului de companie
  • -          Prins de bagaje ,bicicleta, la chei  sau de portofel ,etc
  • -          Pornire discreta inregistrare audio pe smartphone
  • -          Buton declansare selfie

 

Specificatii tehnice Localizatorul BiTracing 4.0 :

Dimensiuni

5,2 x 3,1 x1,1 cm

Versiune Bluetooth

4.0 Low Energy

Distanta de localizare (fara pereti )

25-35 metri

Alimentare

1 x Baterie CR2032 (neinclusa )

Autonomie

6 luni

Aplicatie

Gratuita BiTracing 4.0

 

Coletul contine

Aparat BiTracing 4.0

Manul de utilizare

Garantie 24 de luni

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

S-ar putea să fiţi interesat şi de produsele următoare

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |