Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

Experti in detectare sisteme de spionaj !!!

Abia aparute

Alese de clientii nostri

Cele mai comandate

 

In ultima perioada sunt foarte populare ceasurile cu camera, microfoanele spion si , in general, dispozitivele de spionaj ascunse in tot felul de obiecte. Daca esti cel care vrea sa spioneze pe cineva, este totul perfect. Daca esti de partea cealalta a baricadei si consideri ca esti spionat, atunci trebuie sa iei atitudine si sa alegi dispozitive care pot detecta un microfon si o camera sau care pot bruia aceste dispozitive.

Din fericire, exista solutii nenumarate in acest sens, multe din ele fiind prezente pe site-ul nostru.

Ce produse iti punem la dispozitie?

- Detector de microfoane. Daca crezi ca esti ascultat, un detector microfoane poate sa fie solutia perfecta pentru tine. Simpla prezenta a lui intr-o camera iti poate spune daca ai sau daca nu ai de ce sa te ingrijorezi.

- Detector de telefoane ascultate. In cazul in care crezi ca exista persoane care te urmaresc si iti asculta convorbirile telefonice, un astfel de detector poate sa fie mai mult decat bine venit. Achizitionand unul dintre numeroasele detectoare pe care ti le punem la dispozitie, obtii convorbiri linistite si sigure.

- Aparate de bruiaj. Un aparat de bruiaj poate sa fie o alta solutie prin care iti poti cumpara linistea. Prezenta unui astfel de aparat poate genera bruiaj GSM si poate incurca planurile celor care te urmaresc.

- Detectoare de microfoane si camere. Iti punem la dispozitie si solutii complexe care pot detecta obiectele nedorite din camera sau din biroul tau. Acestea pot detecta cu usurinta camerele si microfoanele prezente si chiar daca nu au un cost tocmai mic, isi pot arata utilitatea in timp.

Din fericire, traim intr-o lume in care orice este posibil. Camerele de supraveghere sunt din ce in ce mai mici, solutiile de comunicare sunt din ce in ce mai performante iar tehnologia ne depaseste, de cele mai multe ori. Cum toata aceasta tehnologie poate sa fie folosita si impotriva noastra , ceea ce iti oferim noi este o varianta prin care te poti proteja.

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |