Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

Husa anti-ascultare si localizare telefon mobil JAMH-209 ( foarte apreciata )

Testeaza acum husa telefon pentru ecranare si bruiaj JAMH-209 disponibile pe detectormicrofon.com la preturi avantajoase. Comanda online husa pentru protectia telefonului .
Cod produs intern : DMCHJAMH-209

Livrare IMEDIATA !!!

190,00 RON

Reducere 149,99 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

Husa speciala pentru telefon si carduri de  protectie GSM , GPS si anti-copiere informatii . Husa este conceputa si functioneaza pe principiul cutiei lui Faraday , pentru a va proteja telefonul, prin blocarea semnalelor GPS si GSM, trebuie doar sa il introduceti in husa speciala. Se poate utiliza pentru aproape toate modelele de telefoane de pe piata.

Husa JAMH-211 are 2 buzunare unul pentru functia de husa normala (care protejeaza telefonul si corpul dumneavoastra de radiatii)  si unul pentru ecranarea tuturor obiectelor introduse in husa.

    Caracteristici husa de ecranare JAMH-211 :

  • - Husa de culoare neagra , prevazuta cu 2 buzunare .
  • - Semnalul GSM si GPS se pierde in doar 20 de secunde .
  • - Compatibila cu peste 99 % din telefoanele de piata (diagonala pana la 6,5 inch ) .

     1.Principala aplicatie a husei este protejarea impotriva interceptarilor ambientale  in timp ce nu se vorbeste la telefon. Exista o practica prin care persoanele care doresc sa faca o discutie privata, isi plaseaza telefoanele in alta incapere . Cu husa JAMH-211 nu mai este nevoie de acest lucru , ci trebuie doar sa introduceti telefonul in husa si toate comunicatiile vor fi intrerupte .GARANTAT !

Acelasi principiu se aplica si pentru cazul telefoanelor prevazute cu GPS , care sunt foarte usor de localizat . Odata introdus telefonul in husa , pur si dispareti de pe harta .

     2.  Al doilea mare beneficiu este protejarea fata de radiatii. Husa JAMH-211 are doua buzunare. Cel superior ecraneaza total telefonul. Buzunarul inferior ecraneaza doar spatele (impiedicand  radiatiile catre corpul dumneavoastra )  iar telefonul functioneaza normal. Se stie ca din cauza radiatiilor, nu este recomandat sa purtati telefonul in buzunarul de la piept din dreptul inimii sau in cel de langa organele genitale. Aceasta restrictie poate fi rezolvata daca se foloseste husa si se plaseaza telefonul in fata ecranului de protectie. Astfel, telefonul functioneaza iar radiatiile emit doar in fata corpului.

    3. JAMH-211 ajuta si la protejarea cardurilor impotriva hotilor de identitate. Acestia pot folosi tehnologii moderne prin care cloneaza datele personale de pe card-uri. Odata ecranat , card-ul este protejat de orice tentativa de furt al datelor de identitate sau datelor bancare .

Recomandam achizitia a minim doua bucati,pentru a fi folosita si de catre interlocutorul dumenavoastra.

 

Produs de o calitate superioara .

Garantie 24 de luni .

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |