Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

Incarcator de priza cu mini camera spion de supraveghere – lentila in mufa cablu, rezolutie HD, senzor PIR

Cumpara Incarcator de priza cu mini camera spion de supraveghere – lentila in mufa cablu. Garantat cel mai mic pret . Vezi pretul special de la detectormicrofon.com !

Cod produs intern : SpyLabCSIACLC30

Livrare IMEDIATA !!!

1.990,00 RON

Reducere 1.691,00 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

SpyLab CSIACLC30  este o mini camera mascata profesionala proiectata special pentru a avea autonomie(baterie )  de lucru nelimitata . Sistemul de inregistrare DVR este ascuns intr-un banal incarcator de priza iar lentila (partea care preia imaginile ) este extinsa inteligent la sfarsitul cablului in mufa (integrata perfect in designul mufei cablului ).

O minicamera spion ascunsa la vedere  ! Solutia aleasa de profesionisti !

 Camera spion SpyLab CSIACLC30 este una de exceptie ,fiind  una cele mai bine camuflate solutii pentru inregistrarea discreta a copiilor , a bonei , supravegherea insesizabila a casei , a biroului dumneavoastra sau pentru inregistrarea sedintelor . Lentila este extrem de greu de gasit pana si de profesionisti , poate fi lasata oriunde (ideal pe jos sau pe birou ), indreptata spre zona ce o vreti monitorizata si  nu va atrage deloc atentia . In plus lentila poate fi ajustata in asa fel incat indiferent de cum este asezat cablul sa filmeze drept .

Sistemul spion este dotat cu microfon integrat ceea ce insemana ca veti avea inregistrari audio + video sincronizat , totul la calitate HD 720p .

Minicamera SpyLab CSIACLC30  este foarte usor de utilizat : doar se baga incarcatorul in  priza , se pozitioneaza cablul si se alege din telecomanda daca inregistrarea sa fie continua sau bazata pe senzorul de miscare PIR .

Senzorul PIR in infrarosu  incorporat in camera SpyLab CSIACLC30 este un dispozitiv electronic inteligent care masoara radiatia infrarosie (IR) provenita de la obiecte aflate în campul sau vizual. Aparent miscarea este detectata atunci cand un corp cu o anumita temperatura (cum ar fi un om sau un animal) trece prin fata sursei infrarosu (adica un alt corp, obiect) cu o alta temperatura , cum ar fi un perete. Acest lucru inseamna ca senzorul detecteaza caldura de la trecerea unui obiect prin campul de actiune al senzorului si acel obiect rupe campul pe care senzorul l-a determinat anterior ca fiind “normal”. Orice obiect, chiar unul de aceeași temperatura ca si obiectele din jur va activa senzorul de miscare din camera  si va declansa inregistrarea pe memoria camerei spion . Nota : toate corpurile emit energie sub forma de radiatii. Radiatiile infrarosii sunt invizibile pentru ochiul uman ,  dar pot fi detectate de dispozitive electronice concepute în acest sens . Acest dispozitiv sub acoperire este perfect pentru operatiunile de supraveghere, atat pe termen lung cat si scurt.

 

Pentru a vizualiza inregistrarile facute trebuie sa scoateti din priza incarcatorul , sa deschideti  capacul insesizabil , apoi sa scoateti cardul de memorie si sa-l  introduceti intr-un computer . Inregistrarile pot fi vizualizate cu orice player (program de vizualizat filme ) .

 

Specificatii tehnice complete microcamera spion SpyLab CSIACLC30

Rezolutie sistem inregistrare : 640 * 480
Rezolutie lentilei : Clear 480 TVLine (echivalent la HD720p)

Rata frameuri : 25 FPS

Format inregistrari :M-PEG4 , AVI
Unghi lentila camera : 60 °

Tensiune consumata : 110 mAh
Memorie: suporta card memorie microSD pana la 32 Gb (neinclus )
Durata inregistrare : NU are acumulator , alimentare continua de la priza

Stampare inregistrari : DA - cu an, luna, zi, ora, minut,secunda

Mod inregistrare : continua sau la detectia miscarii

Senzor de miscare : PIR sensibilitate setabila – mare ,medie,joasa

Telecomanda: DA

Interfata PC : USB 2.0
Dimensiuni: 63 * 51 * 43 mm
Greutate: 90 g

Producator SpyLab Taiwan

12 luni de garantie.

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |