Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

Pix camera video spy HD Wi-fi IP, card microSD 32Gb

Ai gasit ! Pret minim pentru Camera spy HD pix WI-FI IP doar la detectormicrofon.com .Stoc real.Livrare imediata !

Cod produs intern : SPWIFI720P

Livrare IMEDIATA !!!

966,00 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

 

Va doriti un dispozitiv spion portabil perfect ? Va doriti un dispozitiv care sa va ofere posibilitatea de a urmari in tot ceea ce se intampla in lipsa dumneavoastra ?

Pix camera spion profesional SPWIFI720P are integrata o camera spy wi-fi profesionala care o sa va ofere dovezile necesare direct pe Smartphone-ul dumneavoastra prin aplicatia dedicata ! Cu acest dispozitiv profesional o sa aveti cele mai clare inregistrari la o rezolutie de 1280x720 (HD) si in acelasi timp vedeti si auziti direct pe telefon sau tableta  !

Achizitionand acest dispozitiv spion, care spre surprinderea dumneavoastra este mai mult decat un pix normal (nici o vibratie, lumina, sunet  nu il tradeaza ) , o sa puteti obtine dovezile necesare pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra ! De fapt, acest pix nu este altceva decat martorul perfect care va poate rezolva problemele prin obtinerea dovezilor in cel mai scurt timp !

In primul rand, pixul spy Wi-Fi IP are cea mai noua tehnologie incorporata si este unul dintre cele mai rare dispozitive gasite pe piata ( Model iunie 2015 ) ! Aceasta noua tehnologie va ofera posibilitatea de a conecta pixul spy la reteaua wireless formata intre telefon si pix ! De asemenea veti putea vedea in timp real ceea ce filmeaza pixul direct pe telefon !

In al doilea rand chiar daca acest dispozitiv are cea mai noua tehnologie incorporata este foarte usor de folosit, si nu necesita cunostinte avansate in domeniul IT ! Pixul are un singur buton pentru pornire si oprire. De asemenea tot din butonul respectiv il setati pentru functia de inregistrare audio-video ! Mai pe scurt si mai simplu, respectivul buton face totul !

Marele plus al acestui pix de spionaj wi-fi este ca are un acumulator reincarcabil incorporat care suporta pana la 30 de minute de filmare, filmari care se vor fi stocate pe un card microSD de pana la 32Gb !

Ce inseamna acest lucru ? Inseamna ca il puteti folosi si pentru micile dumneavoastra placeri, pentru inregistrari discrete ale sedintelor sau a situatiilor limita !

Pixul spion are un led indicator care o sa va atentioneze ca filmarea a inceput (apoi se stinge) , este foarte discret si nimeni nu isi va da seama ca defapt pixul dumneavoastra este unul spion !

Specificatii tehnice pix camera spion ip model SPWIFI720P :

LUMINOZITATE MINIMA

1Lux

REZOLUTIE VIDEO

1280/720 HD

FRAME-URI

30Fps

MICROFON

Da (inregistrare audio pana la 5m)

Distanta actiune retea wireless

20-25 de metri

INREGISTRARE

Card microSd 32Gb (neinclus)

Conexiune directa WI-FI(VIZULAIZARE LIVE )

SUPRAVEGHERE

IPhone, Android , computer

COMPRESIE VIDEO

H.264, JPEG / BMP imagine

 

TEMPERATURA DE FUNCTIONARE

-10 ~ 50 °C

 

In concluzie, acest  pix spion poate fi mai mult decat atat, el poate fi martorul dumneavoastra discret, poate fi un prieten secret care o sa va ajute in rezolvarea problemelor fara ca cineva sa suspecteze acest fapt ! Dispozitivul este unul profesional, foarte usor de folosit ! Cu o singura apasarea pe butonul discret o sa aveti in cel mai scurt timp  inregistrari audio-video la o rezolutie de 1280/720 !

Garantie 12 luni

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |