Detectormicrofon.com - expertul dumneavoastra in depistarea microfoanelor spion inca din 2006 . Contact telefonic : 0726643086

VORON Aparat detectare camere spion - detectie mini lentila

Cumpara Detector de camere ascunse cu fascicule laser VORONproductie Rusia .Ideal pentru depistare camere spy cu fascicul laser .Doar azi la promotie cu pret redus .Vezi PRET ACUM !
Cod produs intern : VORON

Livrare IMEDIATA !!!

13.200,00 RON

Contactati-ne la 0726643086

Program:

Luni-Vineri 8:30 - 17:30

Sambata 9:00 - 12:00

Va multumim!

 

 

Descriere produs

Specificatii produs

Detectorul de camere spy VORON este conceput pentru a detectia rapida a minicamerelor video inclusiv cele cu mini lentila tip BULLET ( cele mai mici lentile existente ) .

Unde poate fi folosit detectorul VORON ?

-la birou

-acasa

-sala de sedinta

-camera de hotel

-toalete publice

Principiul de detectie al detectorului VORON este bazat pe reflectia luminii sau reflectia fasciculului luminos , adica atunci cand o camera este detectata , va rezulta un punct rosu luminos , care este de fapt lentila mini camerei spion .

Distanta de detectie a minicamerelor video descoperite ( chiar daca lentila este mai mica de 1 mm )  cu detectorul VORON este IMPRESIONANTA , adica de la 1 la 50 de metri in functie de conditiile de operare .

Tehnologia folosita de detectorul spy VORON este iluminarea LED a lentilellor , ceea ce face utilizarea detectorului sigura si pentru operator (in comparatie cu luminarea LASER).

Scanarea in campul optic va permite sa detectati ORICE  tip de minicamera indiferent de dimensiunea lentilei ,chiar  daca este pe cablu sau wireless, daca este oprita sau pornita minicamera .

Solutia tehnica folosita la constructia detectorului spy VORON , adica prisme ROOF si sticla translucida , combinate cu un  design compact a rezultat o marire a intensitatii fasciculului luminos , o extindere a campului de detectie si o exceptionalea calitate a imaginii .

Sursa efectiva de impuls asigura un timp lung de utilizare (minim 3 ore) , in conditiile in care VORON functioneaza cu o singura baterie AA (1.5 V)

Carcasa detectorului  VORON este facuta din aliaj de aluminiu iar manerul  si suportul pentru ochi dintr-un  cauciuc foarte placut la atingere .

Detectorul VORON este foarte usor de utilizat si nu necesita pregatire sau cunostinte speciale  .

Specificatii tehnice detector VORON

 

Lungime

140 mm

Latime

68 mm

Grosime

50 mm

Greutate

0.33 kg

Carcasa

Aliaj aluminiu
Setul VORON contine :

Detector VORON

Manual Utilizare

Snur

Garantie 36 de luni .

Productie RUSIA .

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

DetectorMicrofon.com - livrare discreta si rapida in maxim 24 de ore !!!

.

Va recomandam : Detector PROTECT 1207i | Detector protect 1206i | Detector protect 1210 | Rabbler - generator zgomot alb | Gsm Box 2 | Husa bruiaj |